AcasăPoliticaMinistrul de Interne bate campii pe zebra

Ministrul de Interne bate campii pe zebra

Limba romana nu este punctul forte al ministrului Radu Stroe

Ca sa atraga mai multi bani la bugetul de stat, guvernantii incearca pe toate caile posibile sa majoreze cuantumul amenzilor rutiere. Pretextul invocat de aceasta data: accidentul din Muntenegru si lipsa disciplinei in trafic.

Limba romana nu este punctul forte al ministrului Radu Stroe

Tragedia de la Podgorica i-a oferit prilejul lui Radu Stroe, ministrul liberal al Internelor, sa se bage in seama. Intr-un limbaj de militian sef, demnitarul a  explicat, sau cel putin a incercat sa explice, de ce avem nevoie de sanctiuni drastice.

”Exista mai multe module care trebuiesc construite, asamblate, pentru a crea un tot al masurilor ce ar trebui gandite si adoptate de catre Guvern. (…)  Ar trebui un regim sanctionator foarte aspru, pentru ca, dincolo de ceea ce nu stim niciodata ca se va intampla, va trebui sa determinam conducatorul auto la disciplina”, a afirmat Stroe intr-o pasareasca perfecta. Perseverent si vrand parca sa concureze la titlul de ”campion al gafelor” cu Titus Corlatean si Mircea Dusa – care ba  identificau mai usor ”victmele care vorbeau”, ba transportau in tara ”trupurile neinsufletite a cadavrelor celor decedati ”-, ministrul liberal a continuat in aceeasi nota:  Disciplina nu se realizeaza decat prin masuri extrem de severe care trebuie sa aduca fortament pe constiinta omului, ca sa nu spun «frica»  pentru a nu mai trece pe zebra”.

author avatar
Victor Paun
396 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger