AcasăPoliticaMinistrul Chitoiu, amenintat de colegii de partid: O sa vada ce surpriza...

Ministrul Chitoiu, amenintat de colegii de partid: O sa vada ce surpriza il asteapta!

Dupa ce au aflat din presa despre scumpirile preconizate conform schitei viitorului acord cu FMI, liberalii i-ar lua gatul ministrului lor de finante, Daniel Chitoiu.

Liberalii se leapada de ministrul de Finante, colegul lor de partid

Cand aud de colegul lor ministru, penelistii mai temperamentali din fire nu se mai opresc din injuraturi de nu mai scapa nimeni din neamul lui Chitoiu, atat cel viu, cat si cel raposat. O alta categorie, a ranchiunosilor, vrea ca si liderul Crin Antonescu sa raspunda, daca tot il sustine pana-n panzele albe pe Chitoiu. Cert este ca liberalii fierb si de abia asteapta sa dea ochii cu Daniel Chitoiu, un ministru extrem de ”popular” in randul colegilor sai de partid, dupa cum reiese din ”impresiile” culese de site-ul pesurse.ro.

Daniel Chitoiu mai rezista in Guvern doar gratie lui Crin Antonescu

”Ne-am laudat ca facem locuri de munca, ca aducem investitii si ca oamenii vor prospera si noi le dam in cap? Sa raspunda Bondocul (Chitoiu – n.r.) ca el e cel mai smecher acum din parcare. Am impresia ca si Dormeo (Antonescu – n.r.) tot din presa a auzit”, a rabufnit un vicepresedinte PNL, intrebat ce parere are de scumpiri. ”Eram plecat la tara cu ai mei si ce vad la TV? Scumpiri peste scumpiri… taxa de nevasta si alte nazbatii. Masuri liberale 100 la suta. Le-am spus de la inceput ca Daniel e pus pe capatuit si nimic altceva nu il intereseaza. Executa tot in speranta ca il va tine acolo Ponta o vesnicie. O sa aiba o surpriza. Cu astfel de masuri la europarlamentare nici nu are rost sa fac vreo campanie ca ma injura lumea”, i-a tinut isonul un lider de organizatie PNL. ”Sa stea Crin pe afisele electorale garantat de Chitoiu. Sunt in vacanta si chiar nu imi pasa de prostiile lui Chitoiu. Sa se spele Crin cu el pe cap pentru ca el l-a vrut acolo si acum nu mai stie pe unde sa scoata camasa”, s-a lepadat un liberal din Ardeal de toata situatia.

[poll id=”573″]

author avatar
Simona Badulescu
1.128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger