AcasăPoliticaMinistrul Apararii, Mircea Dusa, despre declaratiile lui Rogozin: Romania nu este amenintata...

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, despre declaratiile lui Rogozin: Romania nu este amenintata din punct de vedere al securitatii

Reactia ministrului Apararii a fost de natura sa ii linisteasca pe romanii care s-au ingrijorat odata ce au auzit declaratia amenintatoare a vicepremierului rus, Dmitri Rogozin.

Mai precis, in momentul in care jurnalistii l-au rugat sa faca precizari referitor la recentele afirmatii ale inaltului oficial rus, Dusa a afirmat ca securitatea Romaniei nu este amenintata in vreun fel. „Din punct de vedere al securitatii nationale Romania nu este amenintata in niciun fel, iar daca va exista o tentativa a Federatiei Ruse de a intra in spatiul aerian romanesc, tara noastra va aplica masurile care se vor dispune la nivelul Uniunii Europene si al NATO”, a precizat ministrul, citat de realitatea.net.

Va reamintim ca, recent, Rogozin a acuzat autoritatile romane ca, la cererea SUA, nu i-au permis avionului in care se afla sa survoleze spatiul Romaniei, pe drumul de intoarcere catre Moscova. „Data viitoare voi zbura la bordul unui Tu-160 (bombardier strategic) „, a sustinut Rogozin, citat de presa rusa.

103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger