AcasăPoliticaMinistrii din noul Guvern vor depune juramantul miercuri dimineata, nu marti seara...

Ministrii din noul Guvern vor depune juramantul miercuri dimineata, nu marti seara

Desi initial se stia ca ministrii care fac parte din noul Executiv, Cabinetul Ponta 4, vor depune marti seara juramantul la Cotroceni, ceremonia a fost in cele din urma stabilita pentru miercuri dimineata, pentru amanare fiind invocate motive ce tin de agenda oficiala a celor doi inalti demnitari.

Cel care a facut aceasta precizare a fost Traian Basescu, seful statului explicand ca evenimentul va avea loc incepand cu ora 9, la sediul Presedintiei. „Nu in seara asta, am convenit cu premierul s-o facem (ceremonia de investire-n.r) maine dimineata la ora 9”, a punctat presedintele in exercitiu, care a adaugat ca amanarea a fost cauzata de „inadvertente de program”.

Luni seara, dupa ce noul Guvern a primit votul de incredere in Parlament, primul-ministru Ponta declara ca aceasta ceremonie de investire a ministrilor care fac parte din Cabinetul restructurat pe care il conduce ar urma sa aiba loc marti seara, incepand cu ora 20.30, in conditiile in care, in decursul zilei de 16 decembrie, seful Executivului se va afla intr-o vizita in Serbia.

author avatar
Cristina Stefan
84 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger