AcasăPoliticaMihalache, unda verde de la comisiile parlamentare, pentru functia de ambasador

Mihalache, unda verde de la comisiile parlamentare, pentru functia de ambasador

Desi propunerea sa in postura de viitor ambasador al Romaniei in Marea Britanie a starnit unele comentarii, unul chiar in cursul diminetii, din directia fostului sef al statului, Dan Mihalache a reusit sa ii convinga pe alesii neamului ca are calitatile necesare pentru a ajunge sa reprezinte Romania, la Londra, din postura de reprezentant al diplomatei.

Cel putin asta se poate intelege din faptul ca Dan Mihalache a fost avizat favorabil pentru acest post, dupa ce a primit, potrivit romaniatv.net, 22 de voturi ‘pentru’ si trei ‘impotriva’, din partea parlamentarilor din Comisiile de Politica Externa.

Asadar, fostul consilier prezidential a primit aviz favorabil numirii sale in postura de ambasador al Romaniei in Marea Britanie si Regatul Irlandei de Nord, la finele audierii sale in fata reprezentantilor Comisiilor de Politica Externa reunite ale celor doua Camere ale Parlamentului.

Si pentru ca va mentionam faptul ca fostul presedinte a rectionat in privinta propunerii lui Mihalache ca ambasador al Romaniei la Londra, va amintim ca Traian Basescu nota, dimineata, pe Facebook, faptul ca „numirea politrucului Dan Mihalache in functia de ambasador al Romaniei la Londra este o mare eroare diplomatica”. Nu in ultimul rand, Basescu a avut si o sugestie. „Daca tot trebuie sa fie ambasador, poate incercam cu Mihalache undeva prin Africa?”, s-a intrebat fostul lider de la Cotroceni.

105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger