AcasăPoliticaMihai Stanisoara paraseste si el PNL

Mihai Stanisoara paraseste si el PNL

La o zi dupa ce fostul ministru al Economiei, Daniel Chitoiu, a anuntat ca pleaca din randurile liberalilor, marti a venit randul unui alt nume cunoscut din cadrul PNL, Mihai Stanisoara, sa-si manifeste hotararea de a parasi formatiunea condusa de Iohannis.

Deputatul de Mehedinti se va alatura partidului pe care il va lansa, zilele urmatoare, fostul premier Calin Popescu Tariceanu, conform digi24.ro. Este vorba despre un proiect in cadrul caruia se vor regasi mai multi parlamentari, un numar semnificativ dintre ei fosti membri al PNL si care ar putea fi lasat vineri dupa-amiaza, dupa cum a anuntat, ziua precedenta, actualul lider al Senatului.

In ultimele zile, in special dupa Congresul PNL din 27-28 iunie – in cadrul caruia a fost aleasa noua conducere, dar au si fost votate rezolutiile privind aderarea la PPE si fuziunea cu PDL – mai multi parlamentari liberali au anuntat ca demisioneaza din Partidul national Liberal, nemultumiti de masurile luate la nivelul conducerii partidului. Printre ei, Daniel Chitoiu, Andrei Gerea, dar si deputatul PNL Mehedinti, Viorel Palasca.

211 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger