AcasăPoliticaMesajul premierului Tudose, inaintea discutiilor cu presedintele Macron

Mesajul premierului Tudose, inaintea discutiilor cu presedintele Macron

Pe fondul vizitei pe care Emmanuel Macron o face, in cursul acestei zile, la Bucuresti, seful Executivului roman a transmis un mesaj, facut public cu doar cateva ore, practic, ca Mihai Tudose sa gazduiasca un dineu de lucru in onoarea seful statului francez, aflat pentru prima oara in Romania, de la instalarea la Palatul Elysee.

„Vizita presedintelui Frantei in Romania este extrem de importanta pentru dezvoltarea relatiilor bilaterale, indeosebi in domeniul economic, precum si pentru consolidarea cooperarii in plan european, in dosarele de interes major pentru ambele parti”, e de parere premierul Tudose.

Totodata, din directia Palatului Victoria s-a anuntat faptul ca discutiile din cadrul dineului de lucru vor include, printre altele, aspecte ce tin de latura economica, dar si de aderarea Romaniei la Spatiul Schengen. Din cate figureaza pe agenda publica a premierului, dineul de la Vila Lac 1 urmeaza sa inceapa la ora 15.

Intre timp, Emmanuel Macron se afla la Cotorceni, unde are programate convorbiri cu presedintele Iohannis, la finele carora cei doi sefi de stat urmeaza sa iasa impreuna in fata presei, pentru o conferinta comuna.

sursa foto: Facebook/Mihai Tudose

author avatar
Cristina Stefan
64 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger