AcasăPoliticaMesajul premierului Leanca, intr-o zi istorica pentru Republica Moldova, prima fara vize...

Mesajul premierului Leanca, intr-o zi istorica pentru Republica Moldova, prima fara vize in UE!

Data de 28 aprilie a devenit una cu totul speciala pentru cetatenii moldoveni, fiind ziua in care au primit dreptul de a circula fara viza in Uniunea Europeana.

Seful Executivului de la Chisinau a ales sa calatoreasca spre capitala Greciei in prima zi in care cetatenii moldoveni nu mai au nevoie de viza pentru a tranzita state din Uniunea Europeana. „In ultimele saptamani, m-am intrebat nu odata cum as defini intr-un singur cuvant evenimentul de azi. Acum am ferma convingere ca acest cuvant este DEMNITATE. In cateva ore, impreuna cu un grup de studenti, elevi, jurnalisti si rude ale moldovenilor din diaspora vom ajunge la Atena. In capitala Greciei, vom sarbatori aceasta zi istorica, alaturi de cei pentru care prima zi fara vize mai inseamna revederea rudelor si oamenilor dragi. Felicitari tuturor cetatenilor Moldovei!”, suna mesajul transmis de premierul de la Chisinau.

Vestea a fost primita cu bucurie atat in randul oficialilor de la Chisinau, cat si a politicienilor de la Bucuresti. Premierul roman a tinut, la randul sau, sa transmita felicitari cetatenilor Republicii Moldova, in ziua in care se marcheaza eliminarea vizelor de intrare in UE pentru Republica Moldova.

Sursa foto: facebook/Iurie Leanca

128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger