AcasăPoliticaMesajul lui Ponta pentru Alina Gorghiu, dupa ce liberala a devenit mama

Mesajul lui Ponta pentru Alina Gorghiu, dupa ce liberala a devenit mama

In ciuda vehementei cu care s-au tot duelat cand a fost vorba de politichie, venirea pe lume a micului Noah, fiul Alinei Gorghiu, l-a facut pe Ponta sa sa grabeasca sa ii transmita urari de bine copresedintelui PNL.

Desi s-au tot contrat in ultima perioada, fie vocal fie in scris, pe diferite subiecte politice, sociale, dar nu numai, de aceasta data fostul premier a dat uitarii orice fel de tonalitate non-pacifista si a felicitat-o pe Alina Gorghiu pentru noul sau rol, cel de mama.

Alina Gorghiu

Asadar, la doar cateva zeci de minute de cand Gorghiu anunta – pe aceeasi retea de socializare- ca are un baietel „sanatos, viguros”, pe care l-a adus pe lume in urma cu doar cateva zile, pe pagina de Facebook a lui Victor Ponta a aparut urmatorul mesaj, adresat deopotriva mamei, cat si bebelusului pe care parintii au ales sa il numeasca Noah: „Le urez sanatate , numai noroc si bine in viata – si copilului si mamei! Ca tata stiu ca nu exista un dar mai frumos de la Dumnezeu/ si ca acela e momentul in care realizezi ca orice altceva e mai putin important! Felicitari!”.

Dupa cum se stie, fostul premier Ponta are doi copii – un baiat, Andrei, si o fetita, pe Irina.

author avatar
Cristina Stefan
725 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger