AcasăPoliticaMesajul lui K. Iohannis, de Mica Unire: Ca si in 1859, in...

Mesajul lui K. Iohannis, de Mica Unire: Ca si in 1859, in acest an avem de ales/Vocea mea se va face auzita in tot acest an

Ziua in care natia romana a sarbatorit implinirea a 157 de ani de la Ziua Unirii Principatelor -Mica Unire l-a gasit pe seful statului la Iasi, alaturi de primul-ministru si o parte a ministrilor Executivului pe care il conduce.

In afara discursului sustinut in Piata Unirii din inima urbei iesene, Klaus Iohannis a ales sa transmita si un mesaj scris, de aceasta data prin intermediul retelei de socializare Facebook. S-a oprit asupra unor etape esentiale din decursul anului care abia a inceput, mai exact al celor in care se vor desfasura algerile locale si parlamentare, 2016 fiind, dupa cum se stie, un an electoral. „Ca si in 1859, in acest an avem de ales. Clasa politica are sansa de a se reconecta la asteptarile cetatenilor, de a reconstrui increderea stirbita in timp si de a asuma responsabilitati”, considera presedintele.

Nu in ultimul rand, liderul de la Cotroceni a facut o promisiune, si anume ca, pe parcursul lunilor urmatoare, va continua sa sustina – cat se poate de vocal- nevoia aducerii de noutate in privinta clasei politice. „Vocea mea se va face auzita in tot acest an, dar nu pentru a intra in campanie, ci pentru a vorbi despre innoirea clasei politice si continuarea schimbarii modului de a face politica”, a mai sustinut seful statului, exprimandu-si speranta ca „vom avea un an electoral decent, in care tenacitatea, munca si profesionalismul vor castiga” si facand, totodata, apel la ideea de unitate.

sursa foto: Facebook/Klaus Iohannis

103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger