AcasăPoliticaMesajul lui Iohannis, dupa prima confruntare televizata cu Ponta: Sunt un om...

Mesajul lui Iohannis, dupa prima confruntare televizata cu Ponta: Sunt un om al regulilor

Klaus Iohannis a tinut sa le transmita un mesaj sustinatorilor sai si romanilor, in general, care au urmarit, marti seara, emisiunea in cadrul careia a fost prezent alaturi de Victor Ponta.

Cei doi candidati aflati in cursa pentru Cotroceni s-au intalnit pentru prima oara intr-un studio de televiziune, intr-o dezbatere publica inainte de turul doi al prezidentialelor, marti seara, la Realitatea Tv.

Dupa ce confruntarea televizata a luat sfarsit, candidatul ACL s-a adresat simpatizantilor sai, prin intermediul contului sau oficial de pe o retea de socializare, accentuand in mesajul respectiv faptul ca de felul sau tine la respectarea unor reguli si ca, intr-o discutie, isi respecta interlocutorul. „Va multumesc tuturor celor care ati urmarit emisiunea din aceasta seara! Eu sunt un om al regulilor, al bunului simt, stiu sa ascult si sa imi respect interlocutorul, oricine ar fi”, a scris liberalul pe Facebook.

Totul in conditiile in care, dupa dezbaretea de seara trecuta, au fost multe voci care au considerat ca Iohannis nu a fost suficient de incisiv in discutia sa cu Ponta, candidatul aliantei electorale PSD-UNPR-PC la alegerile prezidentiale. De asemenea, asa cum au observat cei care au urmarit dezbaterea respectiva, Iohannis i-a cerut in cateva randuri contracandidatului sau din cursa pentru Cotroceni sa nu il intrerupa si sa ii permita sa isi expuna ideea pana la capat, subliniind ca si el a facut, la randul sau, acelasi lucru in momentul in care actualul premier a vorbit.

147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger