AcasăPoliticaMesajul Elenei Udrea din Delta Dunarii: Lumea asteapta sa-i dam afara pe...

Mesajul Elenei Udrea din Delta Dunarii: Lumea asteapta sa-i dam afara pe incompetentii de la Guvern!

Elena Udrea

In plina campanie de promovare a turismului romanesc, inconjurata de peisaje superbe, democrat-liberala Elena Udrea nu a uitat de razboiul cu uselistii, pe care-i acuza ca au abandonat toate proiectele care ar fi dus la dezvoltarea tarii.

Elena Udrea nu-i iarta pe uselisti nici atunci cand este in vacanta

”Chiar daca ai bona filipineza, e bine sa o aduci sa vada Delta Dunarii, ca presupun ca Miami o stia deja”, l-a sfatuit democrat-liberala pe premierului Victor Ponta, pe care-l considera principalul responsabil pentru blocarea programelor de investitii si infrastructura. ”La Sulina, numarul turistilor a crescut tot mai mult dupa ce s-au facut investitiile din perioada 2009-2011. (…) Foarte multi  dintre ei m-au intrebat cand ne intoarcem la guvernare pentru a continua proiectele incepute si abandonate de USL. Altii pur si simplu imi spuneau ca asteapta sa ii dam afara pe incompetentii de la Guvern. Si sunt convinsa ca nu toti votasera cu PDL in decembrie. Dimpotriva!”, a dezvaluit Elena Udrea. Totodata, aceasta a afirmat ca a fost contactata de primari din toata tara, care se plang de dezastrul provocat de actualii guvernanti. ”Toate proiectele de investitii in infrastructura sunt blocate. Primesc mesaje de la primari din toata tara, chiar si cei de la PSD si PNL, ca regreta perioada in care colaboram, eu din calitatea de ministru la Dezvoltare Regionala si Turism, pentru ca Guvernul actual nu face nimic.”, a mai precizat democrat-liberala.

Vrea sa se apuce de agricultura

Agricultura este un domeniu in care merita sa investesti. Cel putin asa crede Elena Udrea, care marturiseste ca a ”furat” ideea de la presedintele Traian Basescu. ”Cea mai rentabila activitate este pomicultura. Si mi-ar face si placere. Daca as avea o livada de pruni, cred ca as fi foarte fericita. Va trebui sa invatam ca munca nu este o rusine, ca si cresterea pasarilor. Domnul presedinte a fost un exemplu, a vorbit foarte mult despre agricutura”, a afirmat fostul ministru al Turismului.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
398 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger