AcasăPoliticaMesajul Alinei Gorghiu catre femeile din PNL, transmis sambata la Eforie Nord

Mesajul Alinei Gorghiu catre femeile din PNL, transmis sambata la Eforie Nord

Prezenta si sambata, la Eforie Nord, la Scoala de Vara a PNL-ului, Alina Gorghiu a avut un mesaj de transmis reprezentantilor formatiunii sale, de aceasta data adresandu-se in mod deosebit liberalelor.

Cum a anuntat ea insasi ca a facut-o si in urma cu aproape o luna de zile, la Neamt, sefa vechiului PNL si totodata copresedintele noului Partid National Liberal le-a sfatuit si de aceasta data pe doamnele si domnisoarele din partid sa se inscrie in competitia interna, pentru a obtine functii in cadrul formatiunii politice.”Niciodata fara o competitie n-o sa poti obtine o functie (…) N-o sa schimbam perceptia despre femei in politica, daca n-o sa ne consideram parteneri egali”, le-a transmis Alina Gorghiu femeilor prezente la eveniment.

Aflata de circa opt luni in fruntea formatiunii conduse, pana la alegerea sa in functie, de catre actualul sef al statului Klaus Iohannis, Gorghiu le indeamna pe femeile din PNL sa-si ia inima in dinti si sa intre in lupta pentru functiile inalte din cadrul partidului. „Le-am indemnat si astazi pe femeile liberale sa fie implicate, indraznete si sa nu se teama de competitie”, a mai notat Gorghiu, in urma cu scurt timp, pe Facebook.

sursa foto: Facebook/Alina Gorghiu

author avatar
Cristina Stefan
140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger