AcasăPoliticaMesajul adresat de premierul Ciolos familiei romanului ucis la Nisa

Mesajul adresat de premierul Ciolos familiei romanului ucis la Nisa

Printre primii demnitari ai statului care au transmis un mesaj de condoleante dupa ce autoritatile franceze au anuntat finalizarea procedurilor de identificare a romanului care a pierit in timpul atacului de la Nisa a fost seful Guvernului.

„Intre oamenii ucisi in atacul barbar de la Nisa este si un cetatean roman”, reitereaza Dacian Ciolos inca din primele randuri ale mesajului prin care a ales sa transmita condoleante familiei Coman si apropiatilor acestora, dupa decesul tanarului Cristian. „Stiu ca este putina consolare pentru familie si pentru cei dragi lui, dar vreau sa-i rog sa accepte regretul meu enorm si condoleante pentru pierderea avuta”, noteaza primul-ministru, intr-o declaratie facuta publica din directia Palatului Victoria.

Va precizam ca, la randul lor, reprezentantii MAE – cei care au confirmat cumplita veste pentru familia romanului cautat timp de cinci zile de la producerea masacrului – au transmis condoleante rudelor tanarului. „Ministerul Afacerilor Externe anunta cu profund regret decesul unui cetatean roman in urma atacului de la Nisa, membru al familiei data disparuta anterior. Autoritatile franceze au confirmat decesul. (…) Ministerul Afacerilor Externe adreseaza sincere condoleante familiei indoliate si va acorda intreaga asistenta necesara in continuare”, au transmis oficialii institutiei conduse de Lazar Comanescu.

In tot acest timp, sotia si fiul romanului care si-a gasit sfarsitul in orasul francez in care familia se afla in vacanta sunt internati in spitale din Nisa, ambii fiind in stare stabila.

sursa foto: Facebook/Ciolos

author avatar
Cristina Stefan
62 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger