AcasăPoliticaMesaje de la politicienii autohtoni, de 1 Martie

Mesaje de la politicienii autohtoni, de 1 Martie

Pe langa urarile adresate personal fetelor si femeilor dragi, din familie sau din echipa alaturi de care lucreaza, politicienii n-au ratat ocazia sa transmita si un mesaj- de aceasta data pe internet – adresat doamnelor si domnisoarelor care se bucura de 1 Martie si de venirea primaverii.

Printre ei, seful statului, dar si predecesorul sau la Cotroceni. Toate mesajele au fost transmise prin intermediul Facebook-ului.

„1 Martie este un simbol al renasterii si sperantei. Sa aveti o primavara frumoasa, cu multe impliniri!”, suna mesajul presedintelui, ce insoteste o fotografie cu ghiocei, despre care se spune ca sunt flori vestitoare ale primaverii.

Si tot cu o poza cu ghiocei si un mesaj scurt, „Va doresc o primavara cu soare si plina de bucurii!”, a ilustrat o postare urcata pe reteua de socializare la primele ore ale zilei si fostul lider de la Cotroceni, Traian Basescu.

Totodata, si actualul lider PSD, presedinte al Camerei, a facut public un mesaj de 1 martie, de aceasta data prin intermediul unei fotografii cu doua personaje traditionale, ilustrata pe care a fost trecut urmatorul mesaj: „O primavara frumoasa! LIviu Dragnea”.

„Azi nu fac politica, nu ma uit la tv – doar sarbatoresc cel mai important „Martisor” din viata mea!”, promite Ponta, in ziua in care il sarbatoreste pe Andrei, fiul sau. Totodata, fostul sef al Guvernului a transmis si o urare, din partea celor doi: „si impreuna avem un gand foarte bun si frumos de 1 Martie pentru toate doamnele si domnisoarele din lume ?????”

sursa foto: Facebook/ Traian Basescu

author avatar
Cristina Stefan
218 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger