AcasăPoliticaMelescanu vrea sa revina in politica, dupa ce nu va mai fi...

Melescanu vrea sa revina in politica, dupa ce nu va mai fi sef al SIE: Ar fi mare pacat sa nu pot fructifica informatiile obtinute

Actualul director al Serviciului de Informatii Externe isi doreste sa revina pe scena politica, odata incheiat mandatul sau in fruntea SIE, perioada pe care Teodor Melescanu a catalogat-o drept o „paranteza deschisa” in cariera sa politica.

Teodor Melescanu a declarat, intr-un interviu acordat, joi seara, postului Digi 24, ca se gandeste sa se intoarca in politica, pentru ca ar intentiona sa „fructifice” informatiile obtinute in aceasta ultima perioada. „Imi place, mi se potriveste si as dori sa o exercit in continuare, dar sunt constient ca se va termina la un moment dat sau altul (…). Percep pozitia de director al SIE ca o paranteza in cariera politica, o paranteza deschisa, care oricand imi va da posibilitatea sa revin. Ma gandeam ca ar fi mare pacat sa nu pot fructifica toate informatiile pe care le-am obtinut in aceasta perioada„, a sustinut Melescanu.

Conform sursei citate, fostul ministru de Externe a explicat si la ce anume s-a referit in acest sens. „Fructificarea se poate face intr-o singura situatie, in care ai o pozitie care iti da autoritate si ai prerogative pe un anumit domeniu, ca e politica de securitate, de aparare, cunosti foarte multi oameni din spatele scenei„.

Totodata, Melescanu a tinut sa precizeze, in cadrul aceluiasi interviu, ca, in ciuda zvonurilor vehiculate, „fara argument”, Serviciul de Informatii Externe nu se implica in campania electorala, in anii in care sunt organizate alegeri. Amintim ca Teodor Melescanu a devenit seful SIE in februarie 2012.

author avatar
eNational
242 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger