AcasăPoliticaMelescanu si Stanoevici le-au dat teapa parlamentarilor

Melescanu si Stanoevici le-au dat teapa parlamentarilor

Teodor Melescanu a reusit sa evite, cu ajutorul pesedistului Valeriu Zgonea, audierea referitoare la organizarea turului doi in diaspora

Deputatii din Comisia pentru comunitatile romanilor din afara granitelor nu numai ca nu i-au audiat pe cei doi ministri, dar s-au trezit si cu usa salii lor de sedinte trantita in nas.

Teodor Melescanu a reusit sa evite, cu ajutorul pesedistului Valeriu Zgonea, audierea referitoare la organizarea turului doi in diaspora

De audierea programata de parlamentarii doritori sa aprofundeze tema organizarii votului in diaspora impreuna cu ministrii de resort s-a ales praful dupa ce Valeriu Zgonea, presedintele Camerei, a decretat ca, neexistand un program de lucru aprobat de Biroul permanent, Comisia nu se poate intruni in sedinta. Scuza prinsa din zbor de Melescanu, care s-a grabit sa-i informeze plin de deferenta pe deputati ca ar veni, dar nu poate, din moment ce conducerea Camerei i-a comunicat ca sedinta Comisiei nu a fost convocata regulamentar. Ca sa nu ramana totusi de caruta, cei opt deputati veniti ieri la munca special pentru audierea celor doi ministri, Teodor Melescanu si Bogdan Stanoevici, si-au tinut sedinta in curtea Parlamentului. ”Este cvorum, desi nu avem nevoie. Chiar daca e ninsoare, vom tine normal aceasta sedinta, daca va fi necesar o sa cumparam si o masa.

Valeriu Zgonea

Ni s-a explicat ca presa poate avea acces pe holurile Parlamentului, dar fara sa inregistreze, fara camere de filmare si reportofoane. L-am informat pe domnul Melescanu ca lucrarile vor avea loc si ca invitatia ramane valabila”, a detaliat situatia vicepresedintele Comisiei, liberalul Mircea Dolha.

author avatar
Simona Badulescu
599 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger