AcasăPoliticaMelescanu, despre ofiterul acoperit: Tema s-a incheiat. Acest delir trebuie sa inceteze

Melescanu, despre ofiterul acoperit: Tema s-a incheiat. Acest delir trebuie sa inceteze

Fostul director al Serviciului de Informatii Externe sustine ca, in opinia sa, scandalul ofiterului acoperit s-a incheiat, considerand ca acest „delir” trebuie sa inceteze. Melescanu a confirmat, insa, ca presedintele nu a cerut o lista cu ofiterii acoperiti ai SIE, ci a vrut sa stie daca in Executiv sunt sau actuali ori fosti ofiter acoperiti ai serviciului.

La cateva zile dupa ce seful statului a afirmat ca premierul Ponta, prezidentiabilul PSD, ar fi fost ofiter acoperit al SIE, in perioada 1997-2001, acuzandu-l si pe fostul sef al serviciului ca nu ar fi spus adevarul cand a sustinut ca seful statului i-ar fi cerut o lista cu ofiteri acoperiti, in conditiile in care, spune presedintele, Basescu a vrut doar sa afle daca se afla astfel de persoane in cadrul Guvernului, Melescanu a revenit cu precizari.Mai exact, fostul sef al SIE a confirmat ca presedintele nu a cerut o astfel de lista. „Din punct de vedere al listei, asa este, este corect, presedintele nu a cerut o lista, mi-a cerut numele celor care sunt ofiteri acoperiti in Guvern”, a precizat, vineri, Melescanu, citat de romaniatv.net.

Insa actualul candidat la prezidentiale a tinut sa spuna ca, dupa parerea sa, „tema” in cauza s-a incheiat, si ca toate nelamuririle vor fi clarificate de autoritatile care au competenta in materie. „Din punctul meu de vedere, aceasta tema s-a incheiat. (…) Daca mai exista alte nelamuriri, acestea trebuie sa fie clarificate (…) nu la televiziuni, ci de catre autoritatile romane competente. (…) Romania are foarte mult de pierdut dintr-o asemenea dezbatere (…) Acest delir (…) trebuie sa inceteze”, considera fostul sef al SIE.

126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger