AcasăPoliticaMazare s-a enervat: Un tampit. Daca il prind ii rup picioarele

Mazare s-a enervat: Un tampit. Daca il prind ii rup picioarele

Primarul constantean Radu Mazare s-a enervat. Ce l-a suparat intr-atat? Initiativa unui coleg din USL, de a cere ca Biserica sa nu mai fie finantata de catre stat.

Imediat ce a auzit ce proiect pregateste Remus Cernea, Mazare a luat foc si l-a facut „tampit” pe deputatul care ar vrea sa nu mai fie finantate cultele de la buget.  „Sunt suparat pe deputatul Cernea. (…) El, domnul de la Bucuresti, acolo, din sferele lui inalte, are alte preocupari. El se cearta cu Biserica, se cearta cu popii, un tampit, ce pot sa zic despre el”, a declarat Radu Mazare, luni seara, in cadrul unei conferinte a organizatiei judetene a PSD.

Presedintele PSD Constanta ii cere lui Cernea sa-si retraga demersul si sa ceara scuze reprezentantilor Bisericii, potrivit atitudineaonline.ro. In caz contrar, Mazare a spus ca „ii va rupe picioarele” deputatului, in cazul in care acesta va mai veni la Constanta. „O sa ma intrebe jurnalistii si ce o sa fac daca nu isi retrage: ii rup picioarele daca il mai prind pe la Constanta si va rog sa ma ajutati”, a concluzionat edilul.

Cititi si: Un deputat vrea ca Biserica sa nu mai primeasca bani de la stat

author avatar
eNational
233 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger