AcasăPoliticaMazare ii ameninta pe ministrii USL: ”Daca nu se rezolva nimic, pun...

Mazare ii ameninta pe ministrii USL: ”Daca nu se rezolva nimic, pun totul pe masa!”

Radu Mazare este nemultumit de faptul ca ministerele ii blocheaza investitiile

Dupa ce in urma cu ceva timp a povestit cum este nevoit sa racneasca la ministri ca sa puna in miscare investitiile de la malul marii, primarul Constantei, Radu Mazare, sare din nou la gatul guvernatilor.

Radu Mazare este nemultumit de faptul ca ministerele ii blocheaza investitiile

Social-democratul a promis ca va face dezvaluiri incendiare despre obstacolele pe care le-a intampinat in aprobarea Planului Urbanistic Zonal din Mamaia, daca nu va gasi intelegere la premierul Victor Ponta.

”Este scandalos ce se intampla si cum sunt impiedicat de functionarii dintr-un anume minister sa finalizez documentatia pentru PUZ-ul din Mamaia. Este vorba despre niste aprobari pe care trebuie sa le dea si pentru care, pot sa afirm ca s-a sugerat inclusiv ca ar trebui data spaga. Deocamdata nu spun nimic mai mult pentru ca asa am promis”, a afirmat primarul constantean, precizand insa ca, daca va fi cazul, va varsa tot.  ”Ma intalnesc cu premierul Victor Ponta, si pana atunci imi tin gura. Daca nu se rezolva nimic si cei in cauza nu sunt pusi la treaba pun totul pe masa. Este inadmisibil, pe deoparte, sa se invoce ca trebuie aduse investitii straine ca trebuie sa construim, sa dam de munca oamenilor si, pe de alta parte, sa se bage frana totala”, a  mai spus Mazare.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
451 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger