AcasăPoliticaMartorul Geoana, amendat de Tribunal pentru neprezentare

Martorul Geoana, amendat de Tribunal pentru neprezentare

Mircea Geoana va plati zece milioane de lei vechi pentru vina de a fi absentat nemotivat de la un proces in care este martor

Mircea Geoana a fost amendat de instanta din cauza ca nu s-a prezentat la procesul in care Ioan Niculae este judecat in legatura cu finantarea campaniei prezidentiale din 2009.

Mircea Geoana va plati zece milioane de lei vechi pentru vina de a fi absentat nemotivat de la un proces in care este martor

Fost prezidentiabil al PSD la aceea vreme, Geoana este martor in dosarul ”Mita la PSD”. In care acuzati sunt Gheorghe Bunea (liderul PSD Braila), Ioan Niculae (presedintele grupului ”Interagro”) si Gheorghe Teodorescu (INSOMAR), in timp ce Mircea Geoana si Viorel Hrebenciuc sunt martori. Desi nu s-a prezentat nici el la proces, Hrebenciuc a anuntat instanta, printr-un avocat, ca ii este imposibil sa fie prezent si va face dovada acestui lucru.

Mai putin abil, Geoana a incasat o absenta nemotivata, plus o amenda. ”Doresc sa mentionez ca nu am primit o citatie din partea Judecatoriei Sector 1. Daca as fi primit, as fi dat curs acestei citatii cu cele mai bune intentii”, a incercat Geoana sa dreaga bucuiocul, ulterior.

author avatar
Simona Badulescu
225 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger