AcasăPoliticaMarian Vanghelie a ajuns la spital

Marian Vanghelie a ajuns la spital

Inceput de zi cu emotii pentru actualul presedinte al Partidului Dreptatii Sociale. Desi era asteptat la tribunal, Marian Vanghelie a ajuns la spital.

Mai exact, candidatul PDS la alegerile locale din iunie s-a simtit rau chiar in timp ce se indrepta spre instanta, astfel ca s-a oprit la un spital din Capitala, mai precis la Universitar, pentru investigatii suplimentare si stabilirea unui tratament.

Situatia a fost confirmata chiar de catre aparatorul sau legal, cel care, de pe holurile Tribunalului Bucuresti -instanta la care ar fi trebuit sa se prezinte si Marian Vanghelie, pentru a da o declaratie, in cadrul noului termen de judecare a dosarului in care e acuzat de DNA de fapte de coruptie- a explicat faptul ca a cerut o amanare a judecarii cauzei, urmatorul termen fiind stablit peste doua saptamani.

„S-a internat de urgenta sau este la camera de garda, la unul dintre spitalele din Bucuresti”, a lamurit avocatul, fara sa doreasca sa faca si alte precizari cu privire la problemele de sanatate cu care se confrunta politicianul, mai precis sa confirme sau sa infirme speculatiile cum ca aceasta din urma s-ar fi confruntat cu probleme renale.

233 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger