AcasăPoliticaMarian Preda spune povesti cu pedelisti, pentru adormit copiii

Marian Preda spune povesti cu pedelisti, pentru adormit copiii

Minciuna se pare ca a devenit laitmotiv in politica romaneasca. Ca sa nu faca nota discordanta, presedintele Fundatiei Miscarea Populara, Marian Preda, s-a apucat sa-i compare pe pedelisti cu Pinocchio.

Evident, din povestea lui Preda nu lipseste nici Geppetto, interpretat de presedintele Traian Basescu. ”PDL a vrut sa devina un partid independent, dar zana ii spusese partidului sa nu faca prostii, sa nu minta si sa nu se inhaiteze cu pungasii. Si Pinocchio in povestea noastra s-a inhaitat cu doi pungasi, cum ar fi sa zicem Ponta si Antonescu si i-a crescut nasul, pentru ca mintea, si nu a mai fost crezut de zana si nu a devenit baietel adevarat, adica un partid adevarat lider al opozitiei”, a afirmat Preda.

Politicianul sustine ca singura sansa a lui ”Pinocchio” este sa-i ceara iertare lui Geppetto (Traian Basescu – n.r). ”Ca sa devina un baietel adevarat trebuie sa faca intai ce i-a spus zana, adica ceea ce a spus poporul roman, si  sa nu-l mai ignore pe Geppetto, tatal lui, cel care l-a creat”, a mai spus presedintele FMP.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
197 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger