AcasăPoliticaMarian Preda si-a anuntat demisia de la sefia Fundatiei Miscarea Populara

Marian Preda si-a anuntat demisia de la sefia Fundatiei Miscarea Populara

Invocand motive de ordin personal, Marian Preda si-a anuntat decizia de a renunta, incepand de marti, la functia de lider al Fundatiei Miscarea Populara, pe care a detinut-o inca de la aparitia acestui proiect.

Dupa un an si doua luni in care a condus FMP, Preda si-a dat demisia. Multumindu-le celor alaturi de care a lucrat la dezvoltarea initativei numite Fundatia Miscarea Populara, Marian Preda a marturisit ca paraseste functia „cu satisfactia” ca a facut din „Fundatia Miscarea Populara o institutie cunoscuta si respectata, un vector important al promovarii valorilor, principiilor si solutiilor de centru-dreapta in spatiul public din Romania”.

Liderul demisionar al Fundatiei Miscarea Populara a precizat ca se va dedica in continuare lucrului cu studentii, masteranzii si doctoranzii Facultatii de Sociologie, din Cadrul Universitatii Bucuresti, unde este profesor de doua decenii, dar ca nu va inceta sa urmareasca evolutiile de pe scena politica. „Plec din fruntea Fundatiei cu convingerea ca nu este posibila o schimbare din interior a clasei politice din Romania, ca ea va trebui sa vina din exterior. Nu ma retrag, insa, intr-un turn de fildes, revin in turnul de veghe al mediului academic, al societatii civile. Sunt convins ca de acolo va veni, pana la urma, schimbarea in bine a Romaniei”, precizeaza Marian Preda, in comunicatul de presa prin care si-a anuntat retragerea din fruntea FMP.

author avatar
Cristina Stefan
151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger