AcasăPoliticaMarian Munteanu si-a depus adeziunea la PNL sector 1

Marian Munteanu si-a depus adeziunea la PNL sector 1

Noua propunere pe care liberalii au anuntat-o public, in vederea cursei pentru Primaria Capitalei, dupa retragerea lui Ludovic Orban, a facut un demers esential pentru a deveni membru al PNL.

Munteanu –  pana de curand reprezentant al societatii civile – si-a depus, vineri, adeziunea si a facut, astfel, un pas inainte spre a se numara printre membrii Organizatiei PNL – Sector 1, din cate anunta Digi24. Solicitarea sa trebuie, insa, sa primeasca unda verde de conducerea acestui for de sector.

De altfel, dupa ce numele sau a fost anuntat oficial drept candidat al PNL in cursa pentru Primaria generala, co-presedintele Gorghiu preciza ca, potrivit statutului, e necesar ca Marian Munteanu sa devina membru cu acte-n regula al formatiunii pe care o conduce, alaturi de Vasile Blaga.

In alta ordine de idei, decizia lui Muntenau vine la doar o zi de cand Biroul Politic al PNL Bucuresti a decis desemnarea lui prim-vicepresedintelui PNL, Teodor Atanasiu, drept coordonator al campaniei PNL in Capitala.

142 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger