AcasăPoliticaMarian Munteanu, inaintea discutiei decisive cu liderii PNL: nu mi-e frica/nu am...

Marian Munteanu, inaintea discutiei decisive cu liderii PNL: nu mi-e frica/nu am venit sa candidez pentru mine

Dupa sedinta de seara trecuta, la care a participat si Munteanu, mai-marii liberali se intalnesc si in aceasta dupa-amiaza, pentru a discuta pe marginea candidaturii acestuia din urma la Primaria Capitalei.

In timp ce, pe surse politice, se veiculeaza faptul ca liberalii ar vrea sa schimbe din nou candidatul, urmand sa se ajunga la al patrulea nume din dreptul PNL-ului, pentru fotoliul de primar general, Marian Munteanu nu pare sa isi faca griji ca ar putea ajunge, in doar cateva zile, din postura de ‘noul candidat’ in cea de ‘fostul cadndidat’ al formatiunii liberale la Primaria Bucurestilor.

Inainte de a ajunge sa discute cu reprezentantii conducerii PNL, printre ei Gorghiu, Blaga, Predoiu, dar si seniorul Quintus, presedintele de onoare al formatiunii, Marian Munteanu a rapsus, timp de apriape cinci minute, unui adevarat tir de intrebari ale reprezentantilor presei.

In tot acest timp, a dat de inteles ca nu e deloc afectat de controversele aparute in ultimele zile in dreptul numelui sau, si de comentariile iscate inclusiv in interiorul PNL-ului. „Nu multi rezista la presiune (…) Eu nu am nicio problema legat de nimic (…) pana acuma, trebuie sa admiteti, ca toate lucrurile de care am fost acuzat, s-au dovedit false (…) n-ati vazut ca nu vin cu nimic concret? (…) am pierdut zece zile aproape explicand – bai fratilor sunt lucruri marunte, pana la urma!”, a sustinut Munteanu.

Mai mult, actualul candidat al PNL pentru Primarie Generala spune ca nu are motive sa se teama de ceva, insistand ca a decis sa intre in aceasta cursa nu pentru sine, ci pentru binele bucurestenilor. „Mie nu mi-e frica, nu mi-e teama, nu am lucruri care pot sa-mi fie imputate (…) poate doar de program (…) eu sunt un om corect, ma duc acum sa am o discutie (cu liderii PNL-n.r), sa vedem care este situatia. Eu doresc o solutie buna, eu nu am venit sa candidez pentru mine (…) eu am prevazut ca vor urma foarte multe atacuri, ca tot trec prin asta de 25 de ani”, a conchis Munteanu, inainte de a intra, in jurul orei 16.15, la intrevederea cu liberalii.

Dupa cum se stie, concluziile sedintei de urgenta a PNL, de seara trecuta, dar si cele ale discutiei din aceasta dupa-amiaza, urmeaza sa fie anuntate, in mai putin de o ora si jumatate, intr-o conferinta de presa, la care se asteapta sa participe atat Munteanu, cat si Gorghiu si Blaga, precum si liderul PNL Bucuresti, Catalin Predoiu.

sursa foto: Facebook/PNL

author avatar
Cristina Stefan
88 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger