AcasăPoliticaMarea frica a lui Basescu, in opinia premierului: Sa nu aiba si...

Marea frica a lui Basescu, in opinia premierului: Sa nu aiba si PNL si PSD candidat propriu la prezidentiale

Copresedintele USL considera ca s-a cam prins de ce s-ar teme seful statului, cand e vorba de scrutinul prezidential de anul urmator. Adica de faptul ca nu cumva cele doua mari formatiuni din USL – PSD si PNL- sa se decida ca sprijina fiecare cate un candidat.

Vorbind cu jurnalistii dupa intrunirea grupurilor parlamentare reunite ale PSD, premierul si-a exprimat parerea referitor la cele mai recente declaratii ale efului statului. „Marea frica a domnului Basescu este ca nu cumva sa aiba si PSD, si PNL candidat, pentru ca intra PNL-ul si PSD-ul in turul doi si, orice ar fi, USL va avea presedinte, lucru pe care il consider foarte bun”, a afirmat Ponta.

Mai mult, premierul s-a declarat convins ca, in orice situatie, Crin Antonescu ar fi un presedinte „de o suta de ori mai bun” decat  actualul lider de la Cotroceni, cel care afirma, zilele trecute, in cadrul unui interviu televizat, ca, in cazul ruperii USL, PNL ar avea mai multe sanse decat PSD sa castige alegerile prezidentiale. Si asta pentru ca liderul liberal si-ar gasi sprijin si in celelalte formatiuni de dreapta.

183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger