AcasăPoliticaMaior: Sunt convins ca in aceasta toamna vom avea o vizita a...

Maior: Sunt convins ca in aceasta toamna vom avea o vizita a premierului Tudose in SUA

Oamenii lui George Maior expertizeaza inregistrarile pe care tot ei le fac!

Dupa ce Klaus Iohannis a fost in vizita de lucru la Washington, la inceput de iunie, prilej cu care a discutat cu presedintele Trump, la Casa Alba, ambasadorul roman in Statele Unite a lasat sa se inteleaga ca sunt sanse considerabile ca si premierul Tudose sa ajunga, in lunile urmatoare, sa faca o vizita dincolo de Ocean.

De altfel, nu doar seful Executivului ar urma sa mearga in Statele Unite in intervalul urmator. „Va fi o toamna foarte interesanta, lucrez intens si la o vizita a primului-ministru Tudose in Statele Unite. In aceasta luna septembrie vine si ministrul Apararii. Si presedintii celor doua Camere vor avea intalniri cu omologii lor”, a subliniat George Maior.

Referitor la vizita sefului de la Palatul Victoria in Statele Unite, seful Diplomatiei romane la Washington a mai facut cateva precizari. „Sunt convins ca in aceasta toamna vom avea o vizita a premierului in SUA, care sa concretizeze aspectul strategic realizat de vizita presedintelui, in termeni operational – la nivel economic, de comunicare cu privncipalii membri ai Administratiei americane”, a explicat Maior.

Intrebat in privinta temei eliminarii vizelor pentru romani, ambasadorul roman a raspuns ca e „pe agenda permanent si o discut perment aceasta chestiune”.

author avatar
Cristina Stefan
162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger