AcasăPoliticaMadalin Voicu ii sterge autostrada lui Dragnea de pe harta

Madalin Voicu ii sterge autostrada lui Dragnea de pe harta

Liviu Dragnea, tinta colegilor din partid

Reuniunea grupurilor USL, in care premierul Victor Ponta a prezentat Strategia de Dezvoltare a Retelei de Autostrazi 2014-2018, s-a lasat cu mici intepaturi intre parlamentari.

 

Liviu Dragnea, tinta colegilor din partid

 

Ca sa-i linisteasca din start, Ponta le-a explicat colegilor ca intre dorinta si putinta este cale lunga.  Practic, aceasta a fost maniera eleganta in care seful Executivului l-a trimis la plimbare pe fostul ministru al Transporturilor, liberalul Relu Fenechiu, care a sustinut pana-n ultimul moment ca autostrada Iasi-Targu Mures este o prioritate. ”Si eu mi-as dori sa-mi treaca autostrada prin fata casei, dar nu se poate” i-a taiat-o scurt premierul. In schimb, Victor Ponta le-a propus alesilor USL ca strategia privind constructia de autostrazi sa fie transpusa intr-o lege care sa oblige guvernele viitoare sa continue proiectele deja demarate.

 

Uselistii au umplut Romania de autostrazi, cel putin pe hartie

Profitand de faptul ca mai toata discutia se invartea in jurul banilor, sunt, nu sunt, de unde sa ii ia, deputatul PSD Madalin Voicu a venit cu o propunere inedita, dar care i-a picat in scarba vicepremierului Liviu Dragnea.  ”Domnule prim-ministru, am o propunere de economisire a banilor de la buget. Cred ca o autostrada pana la Alexandria nu isi are rostul, mai ales ca pana la Craiova se va putea ajunge pe autostrada dinspre Pitesti.  Alexandria este port? Facem autostrada pentru Tel Drum (firma de casa a lui Dragnea – n.r) ”, a afirmat Voicu.

 

Madalin Voicu nu este de acord cu autostrazile cu dedicatie

Ca sa evite un schimb de replici intre vicepremier si deputatul social-democrat, premierul Ponta a intervenit imediat, afirmand ca genul acesta de ”comentarii rautacioase” nu-si au rostul intre colegi.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
800 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger