AcasăPoliticaMacron, vizita in Romania: intalniri cu Iohannis si Tudose, dar si o...

Macron, vizita in Romania: intalniri cu Iohannis si Tudose, dar si o vizita la muzeu

Prima vizita pe taram autohton a sefului statului francez sta sa inceapa. In mai putin de doua ore, presedintele Frantei urmeaza sa ajunga la Cotroceni, unde va fi primit de catre Klaus Iohannis.

sursa foto: captura Antena3

UPDATE: In prima faza a ajuns la Cotroceni delegatia care il insoteste pe presedintele francez in vizita sa in Romania, la momentul de fata fiind asteptat sa ajunga si Emmanuel Macron si sotia sa, Brigitte.

In curtea Palatului Cotroceni se afla deja mai multi demnitari ai statului, dar si membrii Garzii de Onoare. E de mentionat ca exista o intarziere de peste 20 de minute fata de programul anuntat initial.

UPDATE: Aeronava care a adus in Romania cuplul prezidential francez a aterizat la Bucuresti.

Emmanuel Macron va fi primit de catre seful statului roman, la sediul Presedintiei, la ora 13. Cei doi lideri au programate atat discutii tete-a-tete, cat si convorbiri oficiale – la care vor participa si membri ai delegatiilor, pentru ca la 14.30 sa iasa impreuna in fata presei, pentru o conferinta comuna.

De la Cotroceni, Emmanuel Macron urmeaza sa ajunga la intrevederea cu premierul Tudose, la Vila Lac 1, la unde va avea loc, incepand cu ora 15, un dejun de lucru.

De asemenea, din cate figureaza pe agenda publica anuntata de Administratia Prezidentiala, inaltul oaspete francez va vizita, alaturi de Klaus Iohannis, Muzeul Satului, de pe Kiseleff, incepand cu ora 17.30, urmand ca de la 19.30 sa aiba loc o receptie, la Cotroceni, oferita de Klaus Iohannis in onoarea presedintelui Frantei.

author avatar
Cristina Stefan
125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger