AcasăPoliticaMacovei vrea o "Romanie in care totul sa se rezolve cu un...

Macovei vrea o „Romanie in care totul sa se rezolve cu un zambet si un click”

Monica Macovei

Monica Macovei si-a inceput campania la Timisoara, in mijlocul sustinatorilor sai. Candidatul independent la alegerile prezidentiale de luna viitoare anunta ca vrea sa transforme lucrurile in asa fel incat sa nu mai existe oameni suparati, ci romanii sa mearga fericit pe strada si sa nu mai aiba de luptat cu birocratia.

Monica Macovei

Anuntand, odata cu lansarea programului sau prezidential, pentru scrutinul din noiembrie, ca pledeaza pentru transformarea Romaniei prin intermediul unui plan cu 10 „porunci” pentru politicieni si 100 de masuri si proiecte pe care le propune, Macovei are planuri optimiste. Cel putin asta se intelege din mesajul pe care l-a transmis alegatorilor, prin intermediul unui comunicat de presa, in care anunta ca isi doreste ca toate lucrurile sa se rezolve cu un zambet. „In final vreau sa avem o Romanie in care totul sa se rezolve cu un zambet si un click. Noi sa fim demni, sa nu ne umileasca nici politicienii, nici functionarii, niciun fel de birocratie. Sa mergem fericiti pe strada, pentru ca ai nostri copii au scoli bune, avem o sanatate decenta cel putin, avem o slujba si suntem liberi. Sa nu fim cenusii, suparati, cu capul in jos, ci sa mergem veseli si relaxati pe strada. Acesta este drumul nostru pe care trebuie sa mergem”, considera fostul ministru al Justitiei.

Dupa ce sambata a fost la Timisoara, Macovei se va afla, in ultima zi a acestei saptamani, la Arad, pentru a se intalni cu sustinatorii sai, dar si pentru a participa la o dezbatere cu ziaristii si oamenii de afaceri locali.

125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger