AcasăPoliticaMacovei spune ca l-ar vrea premier pe Daniel Morar

Macovei spune ca l-ar vrea premier pe Daniel Morar

Fostul ministru al Justitiei, candidat independent la prezidentialelel de luna viitoare, spune ca s-ar dori, in cazul in care va castiga cursa pentru Cotroceni, sa il aiba prim-ministru pe Daniel Morar.

Intrebata, luni, in cadrul unui interviu acordat Hotnews, pe cine ar alege ca premier, daca ar ajunge sef al statului, Monica Macovei l-a numit pe Daniel Morar, fostul procuror sef al DNA, actualmente judecator al Curtii Constitutionale. „Numele de vis, numele pe care l-as dori este Daniel Morar, daca ma intrebati ce as vrea. (…) Acum daca urmatoarea intrebare este daca am vorbit cu el, raspunsul este nu (…) Este prima oara cand spun un nume”, a declarat Macovei.

Detaliind asupra optiunii sale pentru functia de sef al Executivului, europarlamentarul a concluzionat: „Daniel Morar (…)  nu ar putea fi pacalit de nimeni”.

Monica Macovei se numara printre cei 14 candidati la alegerile prezidentiale din noiembrie. Primul tur al scrutinului va avea loc pe 2 noiembrie, in timp ce al doilea este programat doua saptamani mai tarziu, respectiv pe 16 noiembrie.

100 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger