AcasăPoliticaMacovei si dubiile sale in privinta disparitiei lui Condrea: "fata este de...

Macovei si dubiile sale in privinta disparitiei lui Condrea: „fata este de nerecunoscut”

Din randurile romanilor care au semne de intrebare in privinta a ceea ce s-a anuntat a fi disparitia dintre cei vii a patronului Hexi Pharma face parte si un fost ministru al Justitiei.

Macovei are semne de intrebare in privinta faptului ca acel cadavru ridicat de la locul accidentului de seara trecuta ar fi cel al afaceristului Condrea. In acest sens, intr-o declaratie facuta, luni, pentru RFI, fostul europarlamentar cere autoritatilor sa faca pe cat de repede posibil lumina in acest caz, fara sa se treaca de testul ADN. „ADN si sa ne spuna clar cine este cel de acolo (…) Da, am dubii, da. Am dubii, pentru ca fata este de nerecunoscut. Momentul este iarasi unul foarte important, urma sa fi dat declaratii, poate ca unii vor sa nu dea declaratii sau el n-ar fi vrut sa dea declaratii. Da, cred ca era un moment in care disparitia lui, nu fizica, ci din Romania, ar opri multe lucruri”, a subliniat Macovei, pentru postul de radio amintit.

Totodata, Macovei a revenit pe acelasi subiect si pe contul sau de Facebook. „Autoritatile trebuie sa faca multe lucruri in acest caz, inclusiv sa stabileasca cu exactitate, prin probe ADN, daca persoana decedata in accidentul de masina este patronul Hexi Pharma, Dan Condrea. Opinia publica asteapta urgent raspunsuri la toate aceste intrebari, pentru ca nu mai putem fi tinuti in minciuna si ignorati”, a mai notat sefa M 10.

Verificarile in privinta accidentului rutier de seara trecuta sunt in plina desfasurare, cercetarile fiind facute, mai nou, de catre procurori ai Parchetului General. Tot azi s-a facut si necropsia ramasitelor umane ale soferului, urmand a se astepta rezultatul testului ADN – cerut de anchetatori- care sa certifice fara urma de dubiu identitatea barbatului de la volan.

Va reamintim ca misterul in jurul mortii afaceristului este adancit de faptul ca barbatul aflat la volan- identificat pe baza declaratiilor fostei sotii, dar si dupa o serie de acte aflate in masina- a fost pur si simplu desfigurat in urma impactului cu pomul.

241 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger