AcasăPoliticaMacovei, refuzata de Blaga: A avut alta opinie. Imi mentin optiunea sa...

Macovei, refuzata de Blaga: A avut alta opinie. Imi mentin optiunea sa fiu inclusa in sondaje

Monica Macovei considera ca Norica Nicolai da dovada de o „minima inteligenta politica”

Eurodeputatul PDL Monica Macovei a explicat, luni, de ce vrea sa fie inclusa intre candidatii care se lupta pentru a fi prezidentiabilul dreptei, precizand ca l-a anuntat si pe Vasile Blaga de intentia ei, insa acesta a avut o alta opinie.

„Acum este o noua realitate politica decat in momentul in care s-au facut alegeri interne in partid. Acum se face o constructie de dreapta si se reevalueaza toti candidatii partidelor, inclusiv domnul Predoiu, domnul Iohannis, domnul Antonescu sau cine mai este candidat de la PNL sau din alte partide. Deci vorbim despre o cu totul alta realitate, iar eu ma adresez  acestei noi constructii de dreapta care a anuntat ca face un proces de selectie a candidatului pentru alegerile prezidentiale si cer sa fiu inclusa in acest proces de selectie”, a declarat Macovei, la B1 TV.

Aceasta a precizat ca a discutat si cu Vasile Blaga despre intentia ei, insa acesta a avut o alta opinie fata de a sa. „Eu imi mentin solicitarea si ma adresez acestei constructii de dreapta pentru ca mi se pare firesc sa fie mai multi candidati evaluati si cel mai bun sa intre in aceasta cursa pentru ca scopul este sa-l batem pe Ponta si PSD-ul. Daca vrei sa-l ai pe cel mai bun, este firesc sa ai si sa evaluezi mai multi candidati”, a mai spus fostul ministru al Justitiei.

author avatar
Alina Costache
152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger