AcasăPoliticaMacovei, reactie dura dupa votul deputatilor: Respingerea cererii DNA arata ca ...

Macovei, reactie dura dupa votul deputatilor: Respingerea cererii DNA arata ca …

Fostul ministru al Justitiei a comentat in termeni duri votul din plenul Camerei Deputatilor in privinta cererii DNA vizandu-l pe actualul premier, deputatul Victor Ponta.

„PSD a bagat astazi Camera Deputatilor in grupul infractional organizat. Majoritatea din Camera Deputatilor a dat astazi liber la coruptie la cel mai inalt nivel”, acuza din capul locului europarlamentarul, notand, in cadrul aceluiasi mesak postat pe contul sau oficial de Facebook, si faptul ca, prin faptul ca deputatii au blocat actul de justitie s-ar fi dat „cel mai puternic semnal ca politicienii sunt mai presus de lege si invincibili”.

Monica Macovei crede ca deputatilor ar trebui sa le fie rusine dupa votul de marti si analizeaza rezultatul votului intr-o alta cheie fata de politicienii care si-au exprimat, in ultimele ore, parerea in aceasta chestiune. „Respingerea cererii DNA arata ca nici Ponta, si nici deputatii care il apara nu cred ca Ponta este nevinovat. Daca ar fi nevinovat, chiar el ar fi cerut deputatilor sa aprobe prin vot cererea DNA”, sustine cu convingere Macovei.

Va amintim ca, in plenul Camerei s-au inregistrat  231 de optiuni „impotriva” cererii procurorilor anticoruptie, in privinta suspiciunii de conflict de interese in cazul lui Ponta, si 120 „pentru” incuviintarea urmaririi penale a actualului prim-ministru.

153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger