AcasăPoliticaMacovei: Basescu bate campii!

Macovei: Basescu bate campii!

Dupa ce  o buna bucata de vreme s-au aflat de aceeasi parte a baricadei, Traian Basescu si Monica Macovei nu doar ca s-au distantat, ba chiar au inceput sa se atace reciproc.

Monica Macovei il face mincinos pe Traian Basescu

De aceasta data, marul discordiei este nimeni altul decat fostul sef al DNA, Daniel Morar, despre care seful statului sustine cu mandrie ca este ”produsul” sau.  Ca sa fie si mai convingator, Basescu a relatat recent cum i-a cerut Monicai Macovei sa-l faca pe Morar procuror-sef al DNA. ”Am avut o singura exigenta: «Cauta-l pe procurorul care a avut curaj sa aresteze un senator PD»”, a declarat seful statului.

O minciuna electorala

”Nu este adevarat!”, a sarit ca arsa Monica Macovei. Mai mult,  europarlamentarul PDL a tinut sa-i atraga atentia lui Basescu ca istoria nu trebuie rescrisa in functie de nervi sau interese electorale de moment. ”Cum am mai spus de multe ori: pe Daniel Morar nu mi l-a recomandat presedintele.  A fost o procedura de selectie si a fost o procedura corecta. Ca atare, a intrat in aceasta procedura, repet, nerecomandat de presedinte. (…) Daca presedintele  Traian Basescu vrea sa induca in opinia publica ideea ca au fost, nu stiu, proceduri fantomatice sau ca l-a scos din joben pe  Daniel Morar si ca n-a crezut in acele proceduri, este treaba lui. Eu spun ca au fost proceduri corecte si reale si care s-au respectat. M-a surprins foarte mult si m-a si indurerat, pentru ca nu este adevarat. Nu este adevarat”, a explicat Monica Macovei, declarandu-se surprinsa si dezamagita de povestea narata de presedintele Traian Basescu.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
792 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger