AcasăPoliticaMacovei a ajuns la o concluzie: "Antonescu si Ponta sunt profund nocivi,...

Macovei a ajuns la o concluzie: „Antonescu si Ponta sunt profund nocivi, cariera lor politica trebuie sa se incheie”

Europarlamentarul democrat-liberal revine cu o analiza a situatiei politice actuale. Concluzia Monicai Macovei, exprimata cat se poate de transant, este aceea ca liderii USL, Antonescu si Ponta, sunt „profund nocivi”. Si ca a lor cariera politica „trebuie sa se incheie”.

Inca din titlul postarii de pe blogul sau, fostul ministru al Justitiei tine sa-si spuna cat se poate de clar opinia cu privire la premierul Ponta si la liderul PNL: „Crin Antonescu nu mai reprezinta de multa vreme doctrina de dreapta si nu poate aspira la o sustinere politica pentru Presedintie din partea partidelor de dreapta. Antonescu este, ca si Victor Ponta, un politician profund nociv, iar cariera lui politica trebuie sa se incheie”.

Mai mult, Macovei ssustine ca USL-ul si cei doi lideri ai Aliantei ar fi incercat o lovitura de stat , vara trecuta, dar si ca scumpirile si taxele sustinute de actuala guvernare nu ar fi altceva decat o incercare a Uniunii de a „masca incompetenta”. „Antonescu, Ponta si USL au incercat o lovitura de stat in vara lui 2012, au incercat sa isi subordoneze institutiile independente ale statului, au vrut sa distruga Curtea Constitutionala si DNA. Antonescu, Ponta si USL ne sufoca cu biruri incercand sa-si mascheze incompetenta si dezastrul economic pe care l-au provocat. Ei au inscenat privatizari, au viciat proceduri si s-au jucat cu soarta salariatilor, la Oltchim si CFR Marfa”, mai scrie Macovei pe pagina sa de Internet.

174 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger