AcasăPoliticaM10 a anuntat ca ii retrage sprijinul pentru Primaria Capitalei. Reactia lui...

M10 a anuntat ca ii retrage sprijinul pentru Primaria Capitalei. Reactia lui Ciucu!

Au ramas fara candidat la Primaria Capitalei. Organizatia Bucuresti a M 10, partidul condus de Monica Macovei, a anuntat in aceasta dupa-amiaza ca s-a decis retragerea sustinerii lui Ciprian Ciucu, politicianul care fusese sustinut pentru prima functie in cadrul Primariei Generale.

Demersul a fost facut public prin intermediul unui comunicat, din care reies si motivele pentru care a fost luata aceasta decizie, cu mai putin de o saptamana inainte sa expire termenul pana la care aspirantii la fotoliul de primar isi pot depune candidaturile. Asadar, Ciucu a ramas fara sprijinul formatiunii – in speta a organizatiei bucurestene – conduse de fostul ministru al Justitiei „din cauza negocierilor pe care acesta le poarta cu PNL in vederea unei posibile intrari in PNL, intentie pe care a recunoscut-o public si pe care ne-a comunicat-o”, dar si pentru ca „M10 incurajeaza si sustine candidaturile independente, dar nu poate fi de acord sa sustina un membru PNL pentru nicio functie publica in Bucuresti sau un candidat care nu are nicio problema sa devina membru PNL”.

In replica, dupa ce a aflat de masura luata de M 10 in ceea ce il priveste, tanarul politician vizat de decizia partidului infiintat de Macovei a postat pe contul sau de Facebook o serie de precizari, din care rezulta ca vrea ca opinia publica sa afle ca a informat conducerea M 10 „in timp real” despre discutiile cu liberalii, explicand si in ce context au avut loc acestea. „Am avut discutii cu Catalin Predoiu inainte de nominalizarea lui Marian Munteanu. Discutiile au avut loc in contextul nevoii de unitate a dreptei pentru castigarea Bucurestiului si a ramas sa tinem legatura. Precizez ca discutiile s-au derulat cu informarea conducerii M10 in timp real. Cred in continuare ca trebuie sa ne unim pentru a castiga Bucurestiul”, sustine Ciucu.

sursa foto: Facebook/Ciprin Ciucu

author avatar
Cristina Stefan
192 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger