AcasăPoliticaLui Negoita i s-a fasait candidatura

Lui Negoita i s-a fasait candidatura

Dupa ce a candidat o zi si jumatate pentru presedintia PSD, Robert Negoita si-a retras, pe Facebook, ”intentia de a candida”.

Dupa ce s-a uitat mai bine la mustata lui Dragnea, Robert Negoita s-a trezit din visul in care el ajungea presedintele PSD

Primar al Sectorului 3 si presedinte al PSD Bucuresti, Robert Negoita si-a socat, marti, colegii anuntand tam-nisam ca intra in cursa pentru sefia partidului. Ba mai mult, Negoita a vrut sa-si arate muschii sarind pe loc la gaturile lui Victor Ponta si Liviu Dragnea. ”PSD nu poate sa aiba un premier inculpat si un presedinte condamnat in prima instanta”, a decretat proaspatul candidat. Dupa doar o zi, pesedistii au aflat insa ca nu vor avea parte de un presedinte proaspat si curat ca Robert Negoita. Si asta nu pentru ca respectivul ar fi fost infrant in lupta, ci pentru ca pur si simplu a postat pe Facebook un filmulet in care spune ca renunta la ”intentia de a candida”. Motivul: Liviu Dragnea – respectiv ”presedintele condamnat in prima instanta” – a decis sa candideze el, situatie in care Robert Negoita s-a declarat mai mult decat fericit sa faca parte din echipa lui. ”A avut niste resorturi care l-au impins sa candideze si alte resorturi l-au <<dezimpins>> sa candideze. As fi foarte dezamagit daca s-ar retrage toti candidatii (…) Eu ii incurajez pe multi sa-si depuna candidatura. In fine, sa si-o depuna si sa si-o mentina, ca asta e important”, l-a luat Dragnea peste picior pe noul sau sustinator. Mai din topor decat Dragnea, un deputat PSD, maramuresanul Gheorghe Simon, a trecut peste orice registru ironic si practic a sters pe jos cu fostul viitor candidat. ”Robert Negoita este un parvenit  si un labil in fapte si declaratii pe care, odata facute si spuse, nu si le intelege nici el. In partid nu ai fi auzit nimic de el daca nu-l ajutau colegii in momente cheie ale activitatii sale. Liviu Dragnea l-a ajutat de fiecare data cand a avut nevoie, pentru ca el nu se pricepea mai la nimic. La randul sau trebuia sa-l sprijine acum pe Dragnea, nu sa candideze la sefia partidului. Fara Dragnea era ce a fost de la inceput: un terminat”, a decretat fara drept de apel Simon.

author avatar
Simona Badulescu
688 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger