AcasăPoliticaLudovic Orban: Trecerea in opozitie a dus la scaderea PNL in sondaje....

Ludovic Orban: Trecerea in opozitie a dus la scaderea PNL in sondaje. Acum e pe trend ascendent

Liberalul recunoaste ca, odata cu ruperea USL-ului si trecerea in opozitie a partidului condus de Antonescu, PNL-u a pierdut procente in sondaje. Deputatul Ludovic Orban afirma, insa, ca situatia e mai buna acum, si ca formatiunea din care face parte e in crestere in optiunile romanilor.

Ludovic Orban

„In momentul de fata, PNL a sarit de 16-17 la suta si, ceea ce este mai important, se afla pe un trend ascendent. Dupa ce, intr-o prima faza, dupa decizia de trecere in opozitie, a coborat la un nivel de 10-12 %, se afla acum la 16-17 %, pe un trend ascendent”, a declarat Ludovic Orban, in cadrul ueni conferinte de presa sustinute, in week-end, la Focsani.

De altfel, Crin Antonescu amintea, zilele trecute, ca spera ca partidul sa obtina cel putin 20 % la alagerile europarlamentare din 25 mai. In caz contrar, spunea presedintele Partidului National Liberal, ar putea renunta la sefia formatiunii politice.  Insa totul in cazul in care scorul obtinut la scrutinul pentru Parlamentul European nu va fi multumitor.

97 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger