AcasăPoliticaLudovic Orban spune ca nu crede in "vorbele mieroase" ale PSD, de...

Ludovic Orban spune ca nu crede in „vorbele mieroase” ale PSD, de la inceputul campaniei: „Cu mine nu le merge!”

Deputatul pe care liberalii mizeaza in cursa pentru prima functie la Primaria Capitalei a ales sa aduca aminte electoratului anumite aspecte ce tin de precedenta campanie electorala, cea de dinaintea prezidentialelor din noiembrie 2014, dar si despre comportamentul pesedistilor, principalii adversari politici ai  partidului al carui prim-vicepresedinte este Ludovic Orban, de la momentul respectiv.

„Trag un semnal de alarma, in debutul acestei campanii, cu privire la PSD si la satelitii sai. Afara-i vopsit gardul, inauntru-i leopardul. Nu cred vorbele mieroase ale PSD de la inceputul acestei campanii, privind o campanie civilizata. Lupul isi schimba candidatul, dar naravul ba”, a sustinut fostul ministru, facand aluzie la ceea ce a numit a fi „ultima campanie curata a PSD” si invocand, printre altele, incidentul cu gainile aruncate in curtea sediului PNL din Capitala, in noiembrie 2014, si alte momente pentru care Orban a subliniat ca nimeni nu si-a prezentat scuze. „Solicit presedintelui PSD si candidatului PSD sa-si ceara public scuze romanilor. Eu n-am avut niciodata incredere in PSD”, a conchis liberalul, intr-o conferinta de presa.

Nu in ultimul rand, Ludovic Orban a transmis si un mesaj public spre tabara pesedista. „Ii avertizez ca eu nu am de gand sa tolerez obisnuita lor campanie murdara. Cu mine nu le merge”, a transmis candidatul PNL la Primaria Capitalei, asigurandu-si oponentii de pe scena politica de faptul ca va raspunde oricarei tentative de defaimare.

157 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger