AcasăPoliticaLudovic Orban renunta la intentia de a candida la sefia PNL, convins...

Ludovic Orban renunta la intentia de a candida la sefia PNL, convins ca Iohannis e „cea mai buna solutie” pentru partid

Ludovic Orban

La scurta vreme dupa ce Iohannis si-a anuntat, public, intentia de a intra in cursa pentru sefia formatiunii liberale, conduse, interimar, de o echipa care si-a dat demisia luni, in frunte cu Antonescu, Orban s-a scos de bunavoie din calculele pentru aceasta functie.

Ludovic Orban

Ludovic Orban a renuntat la ideea de a candida la Congresul ce va avea loc luna viitoare, si in cadrul caruia va fi votata noua conducere a PNL-ului. Si asta dupa ce edilul din Sibiu, prim-vicepresedintele demisionar al liberalilor, si-a informat colegii despre faptul ca intra in cursa pentru cea mai inalta functie din formatiunea liberala.

Klaus Iohannis

Vestea l-a bucurat intr-atat pe Ludovic Orban, incat a decis sa il sustina pe Iohannis, ba chiar sa-si indemne sustinatorii sa-l sprijine pe Iohannis, in demersul sau. Rezumand, Orban il vede pe edilul sibian drept cel mai in masura sa ajute partidul, la acest moment. „Consider ca Iohannis este cea mai buna pentru PNL. Ii acord tot sprijinul meu in demersul domniei sale de a transforma PNL in bine, de a construi PNL care sa castige alegerile prezidentiale, si , de ce nu, sa constituie coloana vertebrala a dreptei romanesti”, a sustinut Ludovic Orban.

Va reamintim ca, miercuri, in jurul orelor 14, Klaus Iohannis a anuntat ca vrea sa candideze la sefia PNL, motiv pentru care a si cerut o derogare de vechime, pentru a putea ajunge sa candideze, in cadrul Congresului de la finele lui iunie.

Cititi si: Iohannis candideaza la sefia PNL

author avatar
Cristina Stefan
166 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger