AcasăPoliticaLudovic Orban, propus drept noul presedinte PNL

Ludovic Orban, propus drept noul presedinte PNL

Dupa ce a castigat alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis trebuie sa renunte atat la mandatul de primar al Sibiului, cat si la cel de presedinte al Partidului National Liberal.

In aceste conditii este de asteptat ca membrii PNL sa propuna un nou presedinte al partidului si, conform B1 TV, cele mai mari sanse le are Ludovic Orban, cel care momentan ocupa functia de prim-vicepresedinte PNL.

De altfel, turul al doilea al alegerilor prezidentiale a pus capat si Aliantei Crestin Liberal, cea care practic l-a condus pe Klaus Iohannis spre castigarea alegerilor prezidentiale.

Destramarea ACL a fost confirmata atat de Vasile Blaga, presedintele Partidului Democrat Liberal, cat si liderul PNL Puiu Hasotti. De altfel, Blaga preciza ca ACL a fost doar o alianta electorala formata intre cele doua partide.

Ludovic Orban, numele propus pentru sefia PNL, a fost, printre altele, ministru al Transporturilor in Guvernul Tariceanu, intre aprilie 2007 si decembrie 2008, si viceprimar general al Municipiului Bucuresti intre 2004 si 2007.

author avatar
Cristi Ionita
1.408 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger