AcasăPoliticaLudovic Orban, prima declaratie dupa ce s-a anuntat ca liberalii il propun...

Ludovic Orban, prima declaratie dupa ce s-a anuntat ca liberalii il propun candidat la Primaria Capitalei

Fostul ministru al Transporturilor e pe cale sa intre in lupta pentru sefia Primariei Capitalei. Ludovic Orban a fost propus de PNL pentru a se bate cu pesedistii, pe care ii considera principalii adversari in aceasta cursa, in vederea castigarii functiei de edil al Bucurestilor.

Incantat de noua postura in care se gaseste, dar cat se poate de precaut, Ludovic Orban a tinut sa sublinieze din prima, odata ce Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele liberalilor, a anuntat ca el este propunerea PNL la Capitala, si nu Busoi, cum se credea pana acum, ca asteapta rezultatul votului la nivelul PNL Bucuresti, dar si validarea acestei propuneri in cadrul Biroului Politic National. „Sunt onorat de propunerea colegilor mei (…) sunt pregatit sa parcurg urmatorii pasi procedurali pentru desemnarea mea ca si candidat la PMB (…) m-am inscris in cursa pentru Primaria Capitalei, cursa desfasurata in interiorul PNL. Il felicit pe Cristian Busoi pentru campania frumoasa, profesionista si dedicata pe care a desfasurat-o”, au fost primele declaratii pe care le-a facut Ludovic Orban, la foarte scurta vreme dupa ce numele sau a fost rostit in dreptul noii propuneri pe care liberalii o considera oportuna in pragul alegerilor pentru Primaria Capitalei.

Totodata, liberalul a adaugat ca e cat se poate de pregatit pentru aceasta cursa, la finele careia se va decide cine anume va ocupa fotoliul de edil al capitalei, pentru urmatorii patru ani. „S-a hotarat sa fiu eu candidatul (…) ultimii 25 de ani mi i-am petrecut in slujba semenilor mei (…) candidez nu ca sa ma aflu in treaba, ci pentru ca Bucurestiul are nevoie de un om cu viziune”, a conchis politicianul in varsta de 52 de ani, nascut in Brasov.

Tot Ludovic Orban a explicat ca BPN-ul ar urma sa se reuneasca in sedinta „cel mai probabil lunea viitoare”. Cu scurta vreme inainte, Catalin Predoiu preciza ca liberalii vor ca „Primaria Capitalei sa nu ajunga din nou pe mana unei administratii pesediste”. „Noi dorim sa castigam Primaria Capitalei, sa adunam in jurul nostru toate fortele care urmaresc ca aceasta primarie sa fie administrata pe baza fortelor de centru dreapta”, a adaugat liberalul.

author avatar
Cristina Stefan
157 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger