AcasăPoliticaLudovic Orban nu are loc de Antonescu

Ludovic Orban nu are loc de Antonescu

In timp ce taberele din PNL isi disputa portofoliul recent eliberat de Relu Fenechiu, utilizatorii de Facebook  il propun pe Ludovic Orban pentru sefia Transporturilor.

Ministru doar pe internet, Ludovic Orban il inteapa pe Crin Antonescu
Crin Antonescu

Liberalii se reunesc astazi in sedinta pentru a stabili cine va fi succesorul lui Relu Fenechiu in fruntea Ministerului Transporturilor. In absenta lui Crin Antonescu si a lui Eduard Hellvig, reuniunea va fi condusa de prim-vicepresedintele Klaus Iohannis. Daca liderii partidului au nevoie sa organizeze un ”casting”,  utilizatorii de Facebook au lansat o campanie pentru nominalizarea lui Ludovic Orban.

”Este liberalul cel mai potrivit pentru functia de ministru al Transporturilor ! A demonstrat-o! Un liberal autentic 100% cu stiinta administratiei”,   ”Sper ca presedintele nostru va lua o decizie inteleapta si il va propune pe Ludovic Orban, in locul lui Fenechiu, la Transporturi. Are expertiza mare in acest minister, ca politician si fost ministru…”,  sustin fanii deputatului PNL. Chestionat pe tema, deputatul PNL a exclus din start varianta. ”Atat timp cat Antonescu va fi presedinte al PNL nu voi fi nici macar trezorier la o organizatie comunala”, a mai spus Ludovic Orban, citat de site-ul pesurse.

author avatar
Adelina Ionicel
813 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger