AcasăPoliticaLudovic Orban: Majoritatea parlamentara i-a semnat lui Ponta condamnarea la iesirea din...

Ludovic Orban: Majoritatea parlamentara i-a semnat lui Ponta condamnarea la iesirea din viata publica

Ludovic Orban nu crede in sinceritatea partenerilor de la PS

Reactiile dupa votul din plenul Camerei, in urma caruia Ponta a ramas cu imunitate parlamentara, ceea ce inseamna, practic, faptul ca procurorii DNA nu au obtinut incuviintarea pe care o solicitasera, dupa ce anuntasera ca au, in cazul primului-ministru, suspiciuni privind un posibil conflict de interese, continua sa apara.

Ludovic Orban nu crede in sinceritatea partenerilor de la PS

Ludovic Orban, nimeni altul decat liderul deputatilor PNL, nu doar ca a remarcat faptul ca doar liberalii au fost cei care nu au votat „in apararea” premierului, dar a anuntat ca prin votul dat in urma cu doar cateva ore, in plenul Camerei, „practic, azi, majoritatea parlamentara i-a semnat lui Victor Ponta condamnarea la iesirea din viata publica”.

Dupa cum e lesne de inteles, Ludovic Orban nu a vazut deloc cu ochi buni rezultatul votului in privinta solicitarii DNA. „Astazi Victor Ponta a aratat ca nu este un om de stat, care tine la tara lui, ci este un fricos care s-a ascuns in spatele unei majoritati parlamentare gaunoase. Vreau sa va spun ca povestea nu se termina astazi. Este doar inceputul  – Victor Ponta nu are cum sa-si continue mandatul de premier”, a opinat fostul ministru al Transporturilor.

Va amintim ca au fost 231 de optiuni „impotriva” cererii procurorilor anticoruptie, in privinta suspiciunii de conflict de interese in cazul lui Ponta, si 120 „pentru” incuviintarea urmaririi penale a actualului prim-ministru.

author avatar
Cristina Stefan
221 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger