AcasăPoliticaLudovic Orban, la Instanta Suprema

Ludovic Orban, la Instanta Suprema

La o zi de cand s-a aflat ca a fost deferit justitiei, in dosarul in care a intrat in vizorul procurorilor anticoruptie, Ludovic Orban, fostul candidat al PNL la Primaria Generala, a ajuns la instanta.

UPDATE: In urma cu scurta vreme s-a aflat ca judecatorii Inaltei Curti i-au dat castig de cauza liberalului, in sensul in care au decis ca masura controlului judiciar luata in cazul sua nu se mai impune, astfel ca poate fi ridicata. Orban mai are, insa, de stat cateva zile, pana sa afle daca aceasta hotarare devine definitiva, avand in vedere ca decizia luata azi de magistrati poate fi contestata de procurorii DNA.

Mai precis, la Curtea Suprema, unde magistratii Inaltei Curti analizeaza masura dispusa de DNA in cazul sau, in dosarul in care a fost deferit justitiei, sub control judiciar.

In acest sens, e lesne de inteles ca Ludovic Orban spera sa scape de masura restrictiva dispusa de procurori. De altfel, e de mantionat faptul ca inca de la termenul precedent, deputatul declara ca nu considera ca o astfel de masura se impune in cazul sau. Insa pe 19 aprilie, Inalta Curte a repins cererea deputatului, prin care solicita scoaterea sa de sub aceasta masura.

Va reamintim ca fostul prim-vicepresedinte al PNL si, totodata, fost aspirant la fotoliul de primar general, din partea PNL, este acuzat de DNA de „folosire a influentei in scopul obtinerii unor foloase necuvenite”, in sensul in care ar fi cerut unui om de afaceri „sprijin financiar” pentru campania electorala in vederea alegerilor din 5 iunie.

author avatar
Cristina Stefan
72 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger