AcasăPoliticaLudovic Orban, la Curtea Suprema. Spera sa scape de controlul judiciar

Ludovic Orban, la Curtea Suprema. Spera sa scape de controlul judiciar

Fostul prim-vicepresedinte al PNL spera ca magistratii sa decida ca masura dispusa in cazul sau, lunea trecuta, de catre procurorii DNA, respectiv controlul judiciar pentru 60 de zile, nu se impune in continuarea cercetarilor care se fac in dosar si sa o anuleze.

La o zi de cand anunta, la plecarea de la DNA, ca va contesta controlul judiciar, Ludovic Orban s-a prezentat, dis de dimineata, la Inalta Curte, unde se judeca solicitarea sa, hotarat sa vina cu argumente in fata judecatorilor, pentru a-si sustine cauza. „Nu e necesara, in cazul meu, sunt la dispozitia organelor de ancheta, pentru ca niciuna din elementele de restrangere a drepturilor mele nu se impune in aceasta ancheta”, a precizat liberalul inainte de a intra in cladirea Instantei Supreme.

Va reamintim ca saptamana trecuta parlamentarul- pana de curand candidat al PNL pentru Primaria Capitalei- a aflat ca procurorii DNA au inceput urmarirea sa penala, fiind suspectat de folosire a influentei in scopul obtinerii unor foloase necuvenite. Concret, anchetatorii sustin ca liberalul i-ar fi cerut unui om de afaceri srpijin financiar pentru campania electorala in vederea cursei pentru fotoliul de primar, cursa din care, ulterior s-a si retras.

author avatar
Cristina Stefan
79 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger