AcasăPoliticaLudovic Orban asteapta decizia instantei, cu gandul la sefia PNL

Ludovic Orban asteapta decizia instantei, cu gandul la sefia PNL

Este foarte posibil ca in orele urmatoare magistratii sa anunte decizia in dosarul care l-a scos, practic, pe Ludovic Orban din cursa pentru Primaria Generala, o data ce, suspectat de copruptie, politicianul s-a retras din lupta pentru fotoliul de edil.

In asteptarea unei vesti de la Inalta Curte, fostul prim-vicepresedinte al PNL-ului sustine ca nu are emotii, motivand acest lucru prin faptul ca nu se considera vinovat. In alta ordine de idei, liberalul a lamurit ca aceasta cauza continua sa aiba o miza importanta cu privire la viitorul sau politic. „Nu am savarsit nicio infractiune (…) Este un dosar jenant, nu exista nicio fapta, este un dosar care a avut consecinte politice majore. Si astazi, in functie de decizia instantei, stiu daca voi candida la presedintia PNL sau nu voi candida la presedintia PNL (…) Lucrurile sunt simple. In doua ore de discutii, nu mi-a folosit influenta functiei de conducere in partid si nu am luat niciun ban. Nu am dobandit foloase necuvenite”, a subliniat Ludovic Orban, intr-o interventie telefonica la Antena3.

Va amintim ca procurorii l-au acuzat pe liberal ca si-ar fi folosit influenta pentru a obtine foloase necuvenite – mai exact ca ar fi cerut unui afacerist 50.000 de euro, pentru a-si finanta campania pentru Primaria Capitalei, la momentul in care se stia ca Ludovic Orban ar fi urmat sa intre in aceasta cursa, din partea PNL-ului. Anchetatorii au cerut instantei pedeapsa cu executare pentru politician.

99 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger