AcasăPoliticaLiviu Dragnea: "Voi face echipa cu Ghita pentru conducerea PSD"

Liviu Dragnea: „Voi face echipa cu Ghita pentru conducerea PSD”

Vicepremierul Liviu Dragnea a anuntat, miercuri, ca este dispus sa faca echipa cu Sebastian Ghita pentru conducerea Partidului Social Democrat.

Cei doi ar urma sa preia sefia partidului dupa alegerile prezidentiale, in cazul in care actualul premier, Victor Ponta, va deveni noul presedinte al tarii.

Conform B1 TV, Dragnea a precizat ca, deocamdata, vrea sa se concentreze pe campania pentru alegerile prezidentiale si abia apoi sa se gandeasca serios la preluarea conducerii partidului.

„Voi face echipa cu Sebastian Ghita pentru conducerea PSD. Dar deocamdata ma interseaza mai mult sa raman conectat la campania electorala”, a declarat Liviu Dragnea.

Dragnea a mai anuntat ca noul presedinte al PSD va fi ales prin procedurile statutare si ca noul presedinte al partidului va fi ales prin intermediul unui congres organizat imediat dupa incheierea alegerilor prezidentiale.

Interesant este ca Dragnea ia in calcul inclusiv posibilitatea ca Victor Ponta sa piarda alegerile prezidentiale, caz in care „multi dintre noi nu vom mai fi acolo unde suntem astazi”.

author avatar
Cristi Ionita
152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger